1 2 3 4

 

Biznis inkubator Majdanpek koji se nalazi u zgradi bivšeg “Elektronika” rekonstruisan i uređenje sredstvima svetske banke preko projekta Regionalni Razvoj Bora“ koji je realizovalo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja. Projekat koji je imao za cilj da pomogne u rešavanju negativnih posledica tranzicije po razvoj i zapošljavanje u Boru i Majdanpeku. Osnovna svrha nastanka i postojanja Biznis Inkubatora je realizacija sveobuhvatnog programa poslovne podrške malim i srednjim preduzećima. Cilj podrške je da preduzeća koja prođu kroz proces inkubacije budu sposobna da sama uspešno posluju na tržištu, otvaraju nova radna mesta, unapređuju nove tehnologije i nakon izlaska iz Biznis Inkubatora.


OSNOVNA SVRHA ✐

Osnpovna svrha i postojanje BIZNIS INKUBATORA je realizacija sveobuhvatnog programa poslovne podrške malim i srednjim preduzetnicima.
Cilj podrške je da preduzeća koja prođu kroz proces inkubacije budu sposobna da sama uspešno posluju na tržištu, otvaraju nova radna mesta, unapređuju nove tehnologije i nakon izlaska iz Biznis inkbatora

OSNOVNE FUNKCIJE ✐

Period inkubacije preduzeća je maksimalno 3 godine za uslužne delatnosti odnosno 4 godine za proizvodne delatnosti.

OSNOVNI CILJEVI ✐

Virtuelna kancelarija
Media centar
IT centar
Stanari
Inkubacija stanara

 

 


 

 

2017 © Biznis inkubator Majdanpek | NENAD KRAJNIČAN